Snart är det 2007...

Det måste vara nånting fel på statistikgrejen... den visar att jag idag haft 140 unika träffar. Det högsta jag haft innan det är 30. Eh???

Hursomhelst sitter jag nu på Amsterdams flygplats och väntar på att mitt flyg mot Dublin ska gå. Boardingen bör börja om någon kvart, så detta blir inget längre inlägg direkt.... Jag har haft en underbar jul hemma, men är ändå ganska glad över att komma hem igen. Trots alla småsaker och brist på socialt liv så trivs jag väldigt bra med jobb och boende och allt. Det sociala livet får bli ett projekt för 2007. Hoppas att alla haft en god jul... Detta blir nog 2006 års sista inlägg så jag får passa på att önska alla ett riktigt

GOTT NYTT ÅR!!!

37098-17


Jul, jul, straaaaaalande jul...

Jaha. Da sitter man har igen... Eller igen och igen forresten. Idag ar forsta gangen vi sitter "ensamma" pa telefonlinjerna. Ensamma som i att det gar runt tva trevliga tjejer och hjalper till varje gang vi racker upp handen (dvs valdigt ofta...). Men det ar roligt att antligen goradet pa riktigt. Hittills idag har jag tagit 31samtal med en genomsnittlig langd av 7 minuter och 14 sekunder. Vid 18 samtal var mitt genomsnitt ett minut lagre, men sen var det en snubbe som hade stora problem och jag var tvungen att ringa var Helpline (som det var ko till) som var tvungen att ringa upp Ticketing (som det sakert ocksa var ko till) innan jag kunde atervanda med det mycket informativa svaret att han var tvungen att kontakta sin resebyra. Samtalet tog ett par sma 25 minuter... och da gick genomsnittet upp en minut. Oops.

Det otrevligaste samtalet hittills var en dansk snubbe som tyckte att jag skulle hitta mig ett annat jobb nar jag inte kunde hitta nagra bra priser pa en envagsbiljett till Miami om tio dagar. Screw him. Men annars har det gatt bra... Tycker nastan till och med att det ar roligt :).

Apropa julen sa kommer jag att vara i Sverige mellan den 24:e och 30:e december, for alla som inte redan visste det. Hoppas fortfarande pa en vit jul, aven om jag forstar att det nog inte ar sarskilt troligt alls. Har i Irland regnar det ocksa mer eller mindre konstant, men vi satsar pa att fixa julstamning i helgen jag och Aoife - skaffa julgran och pynta lite a sa. Men jag ser verkligen fram emot att fa fira skandinavisk jul med levande ljus och allt det andra  - typ den 24:e december :P.

Forresten vill jag passa pa och dementera rykten om att jag skaffat pojkvan. Det har jag inte alls - jag har bara traffat honom tva ganger... Har fortfarande ingen aning om det kommer bli nanting mer. Sa. Mer spannande var det alltsa inte. Men! Nu borde jag atervanda till mitt strosurfande. Skandimarket ar lite trott just nu - inte sa manga samtal.

Hors!

Goda nyheter?

Oj. Det visar sig att vi kommer ha ledigt over julveckan i alla fall. For en  vecka sedan hade de ingen aning om nagonting alls: det var inte forran i morse som vi fick reda pa det. Visserligen ar jag glad over att ha ledigt over jul. Atminstone kommer man fira jul< en trevlig overraskning nu nar jag nastan vant mig vid tanken om att den skulle bli mer eller mindre obefintlig i ar. En hel vecka dessutom - det ar ganska lange. Allra helst vill jag aka tillbaks till Sverige i ett par dagar. Fast det kostar. Mycket. De enda som verkar ha nagra biljetter kvar ar SAS, och alla flyg fran lordagen den  23:e till lordag den 30:e ar helt fullbokade. Inte ens Economy Flex eller Business Class gar att fa tag pa. Under en kort period kunde jag fa en turreturbiljett for runt 6000 SEK. Jag kan aven komma till Kopenhamn, men inte vidare darifran. Tagen och tiderna ar inte helt overens om man sager sa.

Ganska jobbigt alltsa. Om inte jag kan aka hem var ju tanken att min mor skulle komma hit, men det ar val lika svart att fa tag pa biljetter at andra hallet som det ar at STO-hallet. Dilemma dilemma dilemma.

Men jag har ledigt over jul i alla fall. Det kommer bli en jul trots allt :)